Då var det dags att lämna 2017 bakom sig och i stället blicka fram mot 2018. Här är en sammanfattning av bloggåret 2017 och lite hur jag ser på framtiden. Är fantastiskt glad att ha tagit mig igenom ytterligare ett år, men ännu mer glad att du fortfarande står vid min sida. Skål!

Att sia om börsen kommer krascha eller om Index kommer stiga med 10% är inte så viktigt för mig. Jag förstår att många av er läsare vill veta min syn på vad som kommer att ske 2018, som ett slags facit, men faktum är att ingen har svaret på detta. Jag ställer mig dock optimistisk till 2018 och tror att den Svenska börsen kommer prestera bra.

Med det sagt tänker jag fortsätta vara fullinvesterad och tar ingen höjd för en eventuell sättning. Jag har en outnyttjad kreditlina via Avanza som jag tänker sätta in ifall börsen surnar rejält; och det är egentligen min fulla strategi.

Min utdelningsstrategi kommer att se till att jag fortsätter få in ett stabilt kassaflöde även under de rödaste av tider. Jag sätter som mål att fortsätta investera i bolag jag tror kommer leva och leverera under väldigt lång tid framöver.

 

Vill med nedanstående historik passa på att önska er alla ett riktigt  gott nytt år!

Ikväll blir det att fira min fina portföljutveckling 2017 för att sedan dra igång en nyttigare period i början av 2018 (precis som alla andra gör). Skål!

Någon frågade efter min fulla portföljutveckling sedan starten av bloggen och här har ni den:

 

Såhär har själva kursutvecklingen varit 2017. Det är dock mindre viktigt för mig just nu.

 

 

5 mest diskuterade inlägg

Hmmm, jag tror jag kan se någon sorts trend här. Det verkar som om inlägg som handlar om att jag far illa är otroligt populära 😀 Hur kan det vara så?

Min dåliga löneförhöjning. Återkomsten

Jag är deprimerad…men lång ifrån ensam

Ibland funderar jag – är det värt att kämpa…?

Sjukskriven och ändrade förutsättningar

Ny Milstolpe. 300 000 i portföljen

 

 

Antal läsare

Tyvärr hade jag en enorm krasch på bloggen, vilket fick till följd att statistiken försvann. Nu kör jag dock med Google Analytics som en säker källa och har börjat om min räkning.

Efter lite rotande i månadsrapporter kom jag dock fram till att antalet sidvisningar januari 2017 var 17.000 st. Nu i december ser det ut som att antalet läsare blir 60.000. Inte illa och riktigt kul att ni förökar er i antalet 🙂

 

3 mest lästa inlägg

Här blir historiken lite skev då jag enbart kan ta slutet av året i beräkningen. Såhär ser det ut just nu i alla fall:

Avanza – hur gick det här till?!

Jag mår fortfarande riktigt dåligt – om arvslotten

Hur rik är du egentligen?

 

 

Twitter

Twitteråret började med 119 följare. Minns att jag tyckte att det var galet att över 100 stycken ville följa min resa från 1 kr till 1 miljon.

Nu i slutet på året har det hänt massor och över 2000 vill nu följa mig och lära sig mer om sparande och aktieinvesteringar. Galet kul! Mycket av det jag gör är för er och jag hoppas att vi tillsammans kan nå större frihet i livet genom bättre ekonomi.

 

 

 

18
0
Kommentera gärna :)x
()
x