Hej på er och riktigt god lördagsmorgon!

Många av er som följer mig på Twitter har redan fått höra den tråkiga nyheten. Efter läkarbesök så har jag och arbetsgivaren fattat beslut om att det rätta nog är att sjukskriva mig en tid framöver.

Jag vill av anonymitetsskäl inte gå in riktigt på exakt varför men kan säga som så att det inte är p.g.a. fysisk smärta eller en större olycka som gör att jag måste ta det lugnt ett tag.

Då det hänt väldigt mycket i mitt privata liv har hjärnan inte hängt med riktigt helt enkelt. Ibland  har kollegor pratat med mig och jag har suttit som en tom fågelholk i andra tankar. Orden liksom far in genom ena örat och ut genom det andra. Det funkar inte i ett arbetsliv som mitt.

Känns som att jag behöver en nystart helt enkelt, och då kan jag inte fokusera fullt ut på jobbet.

Det finns 3 saker som jag kommer fokusera extra mycket på nu:

  • Mat
  • Sömn
  • Närhet

Får jag dessa 3 att rulla igen tror jag att jag kan komma snabbare på banan än väntat faktiskt.


Det här kommer givetvis innebära en ekonomisk förändring. Som sjukskriven blir det bara 80% av Sjukpenninggrundande Inkomst. Det som känns ännu värre är däremot att pengarna kommer från skattebetalarna. Å andra sidan har jag jobbat mycket i mina dagar och varit sjuk otroligt lite, så det kanske ändå är OK 🙂

Har i alla fall förhoppningarna att kunna gå tillbaka till jobbet relativt snabbt. Däremot är det bästa säkert att skynda långsamt.

Tack till alla er som lämnat er omtanke på Twitter också. Det värmer verkligen i dessa tider 🙂

28
0
Kommentera gärna :)x
()
x