Yes, så är det faktiskt. Det här är mitt 1000:e blogginlägg här på kronantillmiljonen.se och självklart måste det firas!

Fast så mycket firande blir det i och för sig inte. Ska se på nyaste avsnittet av Game of Thrones och dricka en god öl i min ensamhet hade jag tänkt.  Snälla, spoila inte i kommentarfältet 🙂

Egentligen har jag inte så mycket och säga. Det har varit en galet rolig tid tillsammans med er och jag har lärt mig tonvis. Självklart kommer jag fortsätta skriva om aktier, investeringar och sparande samt min resa mot en förhoppningsvis tidig pension.

Men det är inte bara investeringar som jag skrivit om. Bland annat har jag berättat om:

hur dåligt jag faktiskt mår,

om hur jag prutade på lösviktsgodis

om hur jag stal

hur dåligt mitt lönesamtal blev

om hur en tiggare rökte upp mina pengar

… och mycket mycket mer

Kanske är det lite tjusningen med bloggen också – man vet aldrig vad som dyker upp i lådan. Det blir lilla julafton varje dag. Trots det har mitt huvudfokus alltid varit miljonresan, en resa som jag nu är till 90% klar med.

Jag vet att många av er följt mig riktigt länge och somliga som kommenterar idag vet jag var med i princip från start. Ingen nämnd, ingen glömd, men det är ruggigt roligt att ni hänger kvar!

Vad jag ser fram emot nu är min kväll i Stockholm där jag kanske får chansen att träffa någon av er under en kväll. Har ni något spännande förslag får ni mer än gärna maila mig på kronantillmiljonen@gmail.com 🙂 Fortsätter börsen såhär är det bara en tidsfråga innan miljonen är uppnådd och min resa är över.

Hoppas att ni följer mig ända fram till inlägg nr 10 000!

Ha en fantastisk kväll allihopa

10
0
Kommentera gärna :)x
()
x