2015 fick jag 4,9 kr i utdelning. Det har helt klart gått en tid sedan dess. Utdelningen växte till hundralappar som sedan blev tusenlappar årligen. Utdelningar är min passion och på bloggen får du följa min resa att hitta de bästa utdelningsbolagen och att kombinera dessa på bästa sätt. Målet i år är att skrapa ihop 75 000 kr i utdelning.

2021 var året då utdelningarna tog revansch från den flopp som 2020 innebar när Corona svepte över land och rike. I år ser det inte heller ut att bli ett dåligt år rent utdelningsmässigt och några bolag har redan nu rapporterat om extrautdelningar.

Utdelningar per bolag

Tabellen här nere visar hur mycket respektive bolag delat ut 2022. Längst nere till höger visar jag den totala summan av alla utdelningar som trillat in under året.

Vill du skapa din egna tabell?

Läs mer om hur du gör detta på 5 minuter via min utdelningsmall

Du kan använda mallen helt gratis och modifiera den lite som du vill.

 

Utdelningar mot tidigare månader

Följande diagram visar hur utdelningarna varierat månad för månad jämfört mot tidigare år. De gröna staplarna är alltså utdelningen jag erhållit nu i år och de grå staplarna visar samma månad åren innan.

Utdelningar mot tidigare år

Såhär har det då sett ut år för år. 

För nuvarande år har jag även satt upp ett mål. Det är mest en rolig grej för att jag själv ska se hur det gick mot slutet av året. 

Ackumulerad utdelning 2020

Grafen nedan visar ackumulerad utdelning allt sedan första utdelningen trillade in. Ackumulerad utdelningen är alltså summan av alla utdelningar från start till nu.

Utdelningstillväxt 2022

Glöm inte att också läsa följande artiklar

castellum utdelningshistorik
castellum utdelningshistorik
Handelsbanken utdelningshistorik
0
Kommentera gärna :)x
()
x