Det har blivit dags att kika på vilket av mina inlägg som fått mest antal läsningar under alla mina år som bloggare. Efter 1227 skrivna blogginlägg är det här självklar en enormt fin titel men jag kan säga att resultatet förvånade mig rejält.

 

Mest lästa inlägg till och med 2019

Via Google Analytics kan du få fram mängder av intressant statistik kring bloggen och besökarna. En sak som slog mig är att bloggen erhållit 3,3 miljoner
läsningar sedan jag började med Google Analytics. Med det sagt tog det ett tag innan jag körde igång med detta och det var först när bloggen kraschade (en veckas tid) som jag tog tag i det. Uppskattningsvis tror jag att det varit ca 4 miljoner läsningar.

Målet är givetvis att få 10 miljoner. En siffra som i sådana fall skulle vara lika med Sveriges befolkning. Mer sparande och mer kunskapsspridning till folket helt enkelt 😀

Det som också är intressant är att bloggens mest lästa inlägg är följande:

Sommarinlägg 5 – 25 000 kr i månaden från en utdelningsportfölj

Det lustiga är att jag inte alls lade ner mycket tid på just det här inlägget. Det var helt enkelt bara ett inlägg där jag reflekterade lite över en portfölj som DI presenterat och som genererar 25 friska lakan varje månad från just utdelningar. Även om inlägget kanske låter intressant så är det bara en redogörelse kring hur många aktier du behöver av olika bolag för att nå 25k.

När jag kikat på statistiken över mest lästa inlägg vill jag nämna en sak. Jag har nämligen inte tagit med min sida för Portföljen 2019, Utdelningar 2019 etc. Alltså sådant man kan nå direkt från menyraden här på bloggen.

 

Det jag egentligen skulle vilja göra

…är att göra ett nytt inlägg likt det ovan men med mina egna favoriter. På sätt och vis gillar jag tanken att räkna antalet aktier och sätta upp mål kring hur många man skulle vilja ha. Det här är något som jag vet att Miljonär innan 30 resonerade om i sin första bok.

När man väl kommit så pass långt att man har en stor hög pengar som ska generera utdelning så är direktavkastningen viktig att hålla relativt hög. Det skiljer sig alltså lite från min strategi jag har idag där jag främst fokuserar på utdelningstillväxt.

0 0 vote
Article Rating
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x