Sparappar… ja troligtvis har du hört det ordet många gånger tidigare. Men vilka av dessa är mest populära och använder jag någon av sparapparna? Svaret får du i det här inlägget.

Jag vill förtydliga att det här inlägget Inte är sponsrat på något vis.

Min kollega Måns från Studentum kontaktade mig igår med tips på 5 appar som kan förenkla din ekonomiska situation och optimera ditt sparande. Själv kör jag ingen av dessa men vet att sambo KTM testat på en av dem.

Som jag nämnde är det här inlägget inte sponsrat utan jag känner helt enkelt att jag vill sprida en bra sammanställning som kanske kan hjälpa dig.  

Sparappar

Jag har fått en infograf som jag tycker är väldigt snygg och visar på 5 väldigt populära sparappar idag:

 

Jag vet som sagt att sambo KTM använder Dreams och sparar till drömbröllopet (som också var inkluderat i årets aprilskämt). Hon tycker att den är väldigt lättsam att använda och fyller sin funktion.

Varför använder jag då ingen sparapp?

Well, saken är den att jag tycke att allt går så galet bra just nu. Jag tvingar mig inte själv till något sparande utan allt går som ett maskineri. Jag skulle bli väldigt förvånad om jag en månad hade en sparkvot på under 50%. Med andra ord känner jag inte att det behövs i mitt sparande idag.

Samtidigt känns sparappar som ett toppenbra och oftast gratis alternativ till personer som har problem med sparandet. Kanske har man gått från ett lönekuvert till ett annat och behöver en boost? Ibland kan du dessutom få en hygglig avkastning på dina slantar.

En annan sak som jag skulle kunna tänka mig är att testa en sparapp till mitt målsparande. Just appen Dreams gör målet så pass mycket mer tydligt och ger dig extra motivation.

Kör ni med någon av apparna eller någon helt annan? Skulle vara roligt att höra er åsikt 🙂

19
0
Kommentera gärna :)x
()
x