I det här inlägget reflekterar jag kort kring det absolut vanligaste klagomålet som jag upplever att Lendify får och om det finns sanning bakom det. 

 

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

 

Jag inser precis att jag varit investerare hos Lendify i snart 1,5 år. Tiden går fort när man tjänar pengar! Och kanske ännu fortare när man förbrukar dem.

Trots att jag investerar väldigt lite så har jag bara i år fått en avkastning på snart 1000 kr. Självklart växer den här avkastningen med ränta-på-ränta effekten och det ska bli spännande att se vart det slutar.

 

Segt med utlåning av pengar

Själv kör jag med Lendifys Autoinvestkonto så det är helt upp till Lendify att välja ut lån och investera mina pengar i dessa. Smidigt och enkelt, tycker jag. Majoriteten av Lendifys investerare kör också Autoinvest.

Här är det däremot många som tycker att det tar så ofantligt lång tid innan dina pengar är investerade. Ser många exempel som dessa:

 

Jag delar inte samma uppfattning. Visst, det tar lite tid innan dina likvider som du sätter in hos Lendify sätts i rullning. Men så lång tid tar det ändå inte!

Nu är det säkert någon som tycker att jag bara säger det för att jag driver ett samarbete med Lendify, men med handen på hjärtat tycker jag faktiskt inte det. Jag jämför det lite med den månadslön jag får från jobbet och det sparande jag sätter över till Avanza. Det blir ju aldrig så att jag investerar allt direkt. Oftast dröjer det hela månaden innan allt är investerat. Same shit, different name

Själv vet jag inte varför alla har så bråttom med att likviderna ska investeras i lån. Visst, det är dumt att pengarna sitter utan arbete, men det rör sig ändå inte om så lång tid. För mig har det i alla fall funkat bra och jag har aldrig lidit av att det tagit tid. Nu är t.ex. allt mitt kapital investerat i lån.

Då tycker jag det är värre att det tar så många år innan man får tillbaka källskatten hos Avanza. Där kan vi snacka pengar som ligger på latsidan.

Ni som börjat investera hos Lendify. Vad är er syn på detta?

Glöm inte att ni kan använda min länk om ni vill börja investera hos Lendify. Då får både du och jag 500 kr i bonus när du uppnått 20.000 kr i totalt investerat kapital.

 

25
0
Kommentera gärna :)x
()
x