Lendify har vuxit rejält i mina ögon. Från att vara ett bolag som jag först var rädd för har nu detta investeringsalternativ utvecklats och blivit en stark spelare i min “miljonresa”. I det här inlägget pratar jag om Lendify Inbjudningslänk och hur du kan göra lite extra $$$ via den.

Lendify Inbjudningslänk

Ett gammalt fint ordspråk lyder:

“Gör gott för andra så kommer oftast tårtor tillbaka till dig”

Det ordspråket har jag hittat på själv, just för att jag älskar tårtor. Men det beskriver väldigt bra Lendifys inbjudningslänk – om du delar med dig till andra får du också något tillbaka.

I det här fallet handlar det om att bjuda in någon till att börja sin resa mot ett mer sparsamt liv via Lendify. När sedan din kompis investerat 20 000 kr får både du och kompisen 500 kr skattat och klart. Det är alltså en direktavkastning på 2,5%

Min inbjudningslänk

Är det så att du ändå är sugen på att öppna ditt konto hos Lendify och börja din resa mot ett friare liv så bör du använda en Inbjudningslänk. Denna går att använda och du får då 500 kr när du investerat 20.000 kr.

Använder du inte inbjudningslänken är det lite som att köpa mjukosten i butik och inte ta den där rabattlappen på 3 kr som brukar hänga där bredvid.

Inbjudningslänk Lendify

EDIT! Tidigare var gränsen 10 000 kr men nu har Lendify höjt denna gräns till 20 000 kr. Det här gäller enbart de konton som skapades från och med 17/9 2018.

Det funkar – och det funkar bra!

För mig har detta fungerat helt lysande och provisionen från Lendify inbjudningslänk fortsätter att ticka in. Nu senast blev det 1500 kr för 2 dagar bara, det är vad jag kallas passiv inkomst.

Jag tycker att man kan se detta som 2,5% direktavkastning. Investerar du 20 000 kr så får du 500 kr direkt i fickan. Skillnaden är väl att du kan erhålla denna flera gånger per år och inte enbart 1 gång per år som i aktiebolag.

Sedan får vi givetvis inte glömma att det även tickar in ränta på de lån som du har ute just nu. För mig blir räntan över 60 kr per månad, men denna kommer givetvis växa.

För att se pengarna från dina referenser loggar du in hos Lendify och går in under  Alla kontohändelser i Mina Sidor.

Ett Pyramidspel?

Jag har hört vissa men inte allt för många som ser negativt på lendifys inbjudningslänk. Den vanligaste kommentaren är väl att man lockar investerare till att fatta ett investeringsbeslut som man inte tänkt igenom. Andra har även sagt att det liknar ett pyramidspel, vilket jag inte fattar alls.

För mig handlar Lendify mycket om enkelhet och smidighet samt att kunna sprida sina risker även bortom börsen. Att vi sedan får lite extra pengar för att vi väljer Lendify ser jag bara som en bonus för oss.

Med andra ord tycker jag inte att det här är något fult spel utan tror att även andra aktörer långsiktigt kan gynnas av ett liknande upplägg.

Så, om du ändå ska investera i Ledify tycker jag helt klart att du kan använda Lendify Inbjudningslänk.

Lär dig mer om Lendify

Som jag sa tycker jag att det är nödvändigt att du lär dig mer om Lendify innan du börjar investera. Ett tips till dig är att du börjar i denna artikel:

Lendify – Pengar in varje månad från sidlinjen

Lendify – välja autoinvest eller manuell investering?

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

0 0 votes
Article Rating
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x