Känns som att det inte var allt för länge sedan jag skrev om mitt första deltagande i uppesittarkväll. Nu är det dags igen, denna gång på en söndag dagen till ära.

I vanlig ordning vill jag försöka redogöra för de 3 aktier jag kommer fokusera på kommande månad. Nu blir det givetvis så att jag försöker köpa lite här och lite där, men det känns alltid bra att ha någon form av strategi.

Min sparkvot ser ut att lukta riktigt illa denna månad, men jag hade tänkt förklara varför i ett senare inlägg…

Mina 3 aktierekar

Just nu tycker jag att det känns värt att sätta av lite extra kulor i Amerikatt. Visst, jag tycker oftast att det inte är värt att kika på valutan och att man bör köpa kontinuerligt. Men varför inta passa på liksom?

Dollarn är riktigt låg just nu och du får fler aktier till ett billigare pris. Tänk dessutom på att courtaget blir lägre.

Så, håll nu tillgodo och öppna paketen:

 

AKTIE 1

Tror knappast jag kan tänka på ett bolag i USA som jag hellre skulle vilja äga. JnJ’s utdelningsstatistik får den fina utdelningstrenden i H&M att se ut som en droppe i havet.

AKTIE 2

Realty Income Corp delar ut varje månad till dig som aktieägare. För mig har det varit ett fantastiskt bra flaggskepp att ha då det kontinuerligt förser min utdelningsportfölj med nytt material.

Än så länge har 4,9 miljarder USD betalats ut till aktieägarna i utdelning.

Läs mer om bolaget här:

https://www.kronantillmiljonen.se/handelser-i-portfoljen/nytt-bolag-i-portfoljen-realty-income-corp/

AKTIE 3

Även om Skanska backat något tycker jag att det helt klart är värt att fortsätta fokusera påfyllnaden i bolaget.

Igår skrev jag om Skanskas Utdelningshistorik, ett inlägg du borde kika in om du är intresserad av stabila utdelningsbolag.

Vi ses i flödet på söndag. Glöm inte att du kommer kunna följa #uppesittarkväll direkt via Youtube

 

Mig hittar ni i flödet på Twitter:

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x