Det här inlägget innehåller Affiliatelänkar

Nu var det ett tag sedan som jag gjorde en investering hos Tessin. I november förra året skrev jag ett inlägg om hur jag gick in i mitt första projekt med 50.000 kr.

Sedan dess har jag lärt mig mycket och bland annat har jag skrivit om vilka risker som finns hos Tessin.

Glöm inte att historisk avkastning inte är någon garanti till framtida avkastning

Jag har varit sugen att investera i ytterligare projekt men problemet har varit att inte få Tessin-portföljen att väga allt för tungt. Nu dök det däremot upp ett projekt med 20.000 kr som minsta investering, vilket jag blev intresserad av.

Den här gången är det AB-Hem som söker 10 miljoner kronor för att expandera genom att förvärva nya lägenheter i Mellansverige. Det här är inte första gången som bolaget tar hjälp av Tessin för en finansiering.

Tydligen så ska AB-Hem bedriva sin verksamhet på lång sikt och tillhandahålla vackra och naturnära bostäder till hyresgästerna. Jag tror bostäderna kommer vara efterfrågade och ledningen till AB-Hem tycker jag ser helt OK ut i mina ögon.

Kort fakta

Investeringsslag Lån
Löptid 24 månader
Årligt avkastningsmål 9%
Minimiinvestering 20.000 kr

Jag har preliminärt reserverat 20.000 kr i projektet och vi får se om jag gör slag i saken och skickar över pengarna när jag läst igenom det investeringsmemorandum som jag ännu inte fått. Troligtvis lär det trilla in när som helst men ännu lyser det med sin frånvaro.

Mitt mål är att någon dag har en gedigen Tessin-portfölj med välskötta projekt som löper ut titt som tät. Vägen dit är däremot lång…

Min rekommendation är att du skapa ditt kostnadsfria konto hos Tessin snabbt och lättsamt för att inte missa intressanta framtida projekt.

[maxbutton id=”1″ url=”https://tessin.se?utm_medium=partner&utm_source=kronantillmiljonen” ] (Affiliate)

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x