I början av 2018 uppgick mitt totala kapital hos Lendify till 12.500 kr. Nu har summan vuxit till sig lite och har precis passerat 40k strecket. Själv tycker jag att potentialen och framtidsutsikterna ser underbara ut!

 

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

 

Låg aktivitet på sista tiden

Tyvärr har jag skjutit in rätt få slantar till Lendify på sista tiden. Anledningen, som jag ordat om tidigare, är den attraktiva börs som nu uppstått. Alla sparade kronor har helt enkelt gått till attraktiva utdelningsbolag.

Nu vankas det dock andra bullar och tanken är att jag ska börja föra över någon tusenlapp varje månad till detta fantastiskt enkla sparande.

 

Avkastningen växer

Det som är Lendifys absolut största styrka är enkelheten. Allt jag gör är att skjuta in nya pengar i brasan. Sedan tar Lendify hand om att investera dessa i nya lån samt återinvesterar den ränta jag erhåller i ytterligare lån.

Konceptet är spännande och enkelt. Synd bara att man inte själv kom på den här idén och skapade Lendify själv 🙂

På ett år har i alla fall Lendify avkastat drygt 1100 kr. Det tycker jag är bra såhär i uppstartsfasen. Och nu i år blir det ännu mer!

 

En tanke jag haft

Något jag funderat på är att testa Andrahandsmarknaden där du kan köpa andra investerares portföljer direkt.

I sådana fall skulle jag köpa en portfölj med den längre löptiden då mitt konto idag är bundet till den kortare löptiden (med sämre ränta). 

Den stora anledningen till varför jag då skulle köpa en portfölj i stället för att helt enkelt skapa ett nytt konto är för att jag är nyfiken på hur detta fungerar.

Hos Lendify sker det en hel del transaktioner via andrahandsmarknaden. Bara de senaste 30 dagarna har det skett över 2000 sådana transaktioner.

 

Är du sugen på att bli kund hos Lendify så är det lika bra att du använder min inbjudningslänk. Då får både du och jag 500 kr när din portfölj uppnår 20.000 kr.

20
0
Kommentera gärna :)x
()
x