Bättre sent än aldrig så är nu min portfölj uppdaterad så att ni enkelt och transparent kan se vad jag äger just nu.

Som ni säkert vet så kan ni följa portföljen månad för månad. Ni kan exempelvis se hur min portfölj såg ut första året jag bloggade. Funderar nu på om detta verkligen är värt och tanken är att nästa år enbart köra 1 sida för 2019 som jag uppdaterar mer konstant. Är det någon som misstycker får ni gärna lägga en kommentar här nere.

Såhär ser i alla fall min portfölj ut just nu:

Portfölj Juli 2018

Det som slår mig är hur pass mycket jag köpt Johnson & Johnson på senare tid. Nu har kursen stigit och trots att jag köpte mycket på den lägre nivån så känner jag den klassiska ”Varför köpte jag inte mer”.

 

Mest köpta aktierna

Ett litet problem jag haft är att jag handlat väldigt många mindre poster och att antalet transaktioner ständigt ökar. Därigenom har det varit svårt för mig att kartlägga vad jag handlat mest av då det inte finns någon fin sammanställning hos Avanza.

Nu har jag däremot lärt mig en smidig funktion i Excel för att se detta och därför kan jag nu delge bättre de bolag jag köpt mest av just nu (se portföljen för juli). Är det intressant för andra kan jag lägga ut hur man hanterar detta i Excel vid tillfälle.

På tal om det så är det många som frågat efter fler Mallar i Excel och detta har jag i min To-do-list. Då jag arbetar 8 timmar om dagen har jag ibland svårt att hinna med allt men lovar att jag jobbar på det!

Btw! Tusen tack för all positiv feedback kring gårdagens inlägg. Jag somnade gott igår tack vare dessa. Speciellt stort tack till alla som RT:ade på Twitter. Jag började faktiskt gråta :,)

LYCKA TILL!

10
0
Kommentera gärna :)x
()
x