Då många har frågat kring mitt potentiella köp i 3M så kan jag meddela att jag igår vid 19-tiden gjorde slag i saken och köpte min första post i bolaget.

Egentligen tänkte jag inte orda så mycket mer om just det. Ni flitiga läsare vet säkert att jag skrev mina tankar och funderingar om bolaget i det här inlägget.

Mina tankar har egentligen inte ändrats sedan jag skrev det här inlägget trots att jag läst lite artiklar för- och emot bolaget. Jag tror stenhårt på att 3M hittar tillbaka och att detta enbart är lite motvind på en skuta som annars går riktigt bra.

Som vanligt kommer det här inte bli mitt enda köp, men det är i alla fall en nivå som jag vill starta på. Många vet att jag försöker köpa kontinuerligt och fylla på i alla bolag, men för utländska blir det mindre ofta med tanke på courtaget.

Exempel:

Något som är intressant är att min bloggkollega Petrusko också valt att ta in bolaget i sin portfölj. Great minds think alike (näe, skojar bara 😉 ). Hade ingen aning om detta men det är ändå roligt att vi tänker lika.

En annan känd profil som köpt 3M i veckan är Chansar Mest. Det är en underbar bloggare och Twittrare som jag började följa långt innan jag själv började blogga.

Och nej, du kommer mest troligt inte bli rik nästa vecka om du köper 3M idag. Däremot kommer jag mest troligt att tacka mig själv om 5 år att jag köpte aktier vid den här tiden. Vi som lever, vi får se.

 

7
0
Kommentera gärna :)x
()
x