Det här blir inget långt inlägg då jag förstår att alla ni har väldigt mycket att göra nu under julafton, men självklart vill jag passa på att önska alla er underbara läsare en fantastisk julafton och god fortsättning!

Sakta men säkert inser jag att det här faktiskt blir min 4:e julhälsning till er. Mycket har hänt sedan dess och när jag skrev mitt första jul-inlägg så hade portföljen ett värde på ca 100 000 kr. Idag är den uppe i 1,2 miljoner och visst är jag glad att jag fortsatte min resa såhär i efterhand. Mest glad är jag givetvis att jag fortfarande bloggar och har det som intresse.

När det kommer till min egna julafton så har vi hyrt en lokal för 150 kr där familjen ska träffas för att äta lite gott och bara ta det lugnt. Mest troligt blir det nog lite Monopol på kvällen så att inte familjefriden blir allt för trivsam.

Självklart finns det nog många familjer där ute som tänker att alla miljonärer firar en jul bortom det normala. En jul med extra griljerad skinka, 40 julklappar till alla barn och en dyr tomte som man hyrt in från Riksteatern.

Så är det i alla fall inte för mig, och inte heller har jag en lyx-jul som högsta dröm. Konsumtionsmässigt så har nog julen gått för långt i vissa fall, det är i alla fall mitt tycke. En miljon ton ätbar mat slängs i Sverige varje år. Under julen väntas den siffran vara 12% högre.

Jag ser hellre till att inte överkonsumera under jul. Då har jag dessutom lite pengar över för att handla Axfood och Disney som kanske är de mest juliga aktierna i min portfölj.

 

Riktigt God Jul från KTM

 

31
0
Kommentera gärna :)x
()
x