Härlig juldag på er och hoppas att ni hade en rackarns fin julafton igår. Blir ett kortare inlägg idag då det är mycket som händer här hemma fortfarande och jag känner att jag inte riktigt har tid. Vill däremot ta lite tid att skriva årets sista veckorapport eftersom vi har ett nytt år nästa söndag.

 

Veckan som gått

Har inte lagt allt för mycket tid på börsen i veckan utan stor del har gått till att fixa inför julens härligheter. Ser att min totala avkastning gått ner under veckan och kollar vi på Index har vi sjunkit ner något under dagarna som gått. Dagen innan julafton fick vi ett litet lyft uppåt och det ska bli spännande att se vad mellandagarna har att ge.

Skrev 2 populära inlägg i veckan. Det ena där jag förklarade varför jag fortsätter att köpa preffar och ett annat där jag sett en ljuset i tunneln Telia.

Köpt i veckan

Kikade faktiskt över köphistoriken i veckan och den står på 0 kr. Så gäller även säljsidan. Har varit fina köplägen i vissa bolag men då jag inte haft likvider till några köp har jag gått miste om tillfällena.

Kvar att handla för denna månad: 233 kr. Däremot bör jag påpeka att jag nyss skeppat in en laddning på 15.000 kr som nog kommer landa på kontot nu på tisdag.

Bolag jag tänkt köpa framöver är som sagt HM, Castellum, Diös Fastigheter, Axfood och Skanska. Även siktat in mig på att bli ägare i Kone, men det får vi se hur det blir längre fram.

 

Läsvärda inlägg från andra bloggare

Aktiepappa – skrev om ett av mina första bolag jag hade i min testportfölj, nämligen Africa oil. Nostalgiskt.

Att välja lycka – förklarar vad som händer med decemberlönen.

Framtida frihet – undrar vad vi lärt oss i år, roligt initiativ till inlägg!

Pengaregnet – skriver om att det är mycket just nu men att utdelningarna fortsätter att trilla in trots det.

 

 

Tanken är att jag kommer göra ett inlägg innan nyår och blicka tillbaka lite till året som varit och blicka framåt till 2017 på samma gång. Nu närmast i krokarna är dock mellandagarna där vi ska se till att hitta lite fina mellandagsreor på börsen.

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x