Hej på er vänner! Torsdag idag. Vi närmar oss helg och solen skiner utanför. Det är en sån här perfekt dag i många och mycket (om du vill göra den perfekt d.v.s.). Nu har jag en efterlängtad nyhet till er.

Jag valde att ta tillfället i akt och uppdatera min Utdelningssida med lite intressant material. Om du helt missat den sidan så är det där ni kan följa min utdelningsmaskin och hur den presterar över tid. Du får tips om spännande utdelningscasé som du sedan kan göra din egen analys kring.

Har fått frågor titt som tätt ifall jag kan dela med mig den tabell och den graf jag har kring utdelningarna. Sagt och gjort! Den finns nu med på den här sidan:

Utdelningar 2018 – om utdelningsinvestering

Syftet med mallen är att alla lätt och smidigt kan skriva in vad bolagen delat ut och få en statistik av vad bolagen och månaderna bringat. Du får dessutom fint presenterat hur utdelningsmånaderna presterat mot föregående års månader. Egentligen allt som jag väljer att presentera i mina månadsrapporter.

Jag bloggar mycket för att få andra intresserade av sparande och det här kanske är en liten sak som motiverar fler sparare (det är i alla fall förhoppning).

Vore supersnällt om någon trogen läsare kan testa mallen och meddela om den funkar eller inte. Har aldrig delat en fil på det här viset, men hoppas på att det ska funka.

 

I övrigt så ser jag stor förhoppning på min framtida närvaro på börsen. Snart är det dags för lön igen och den stora utdelningsperioden börjar närma sig. Våren kommer helt klart bli en tid då jag fyller på extra mycket aktier.

 

5
0
Kommentera gärna :)x
()
x