Stockholmsbörsen har redan stängt för helgen och med det är årets första börsvecka avklarad. Har blivit en hel del köp som jag tänkte presentera här lite längre ner.

Året har börjat kostsamt. En missvisande vägskylt gjorde att jag flög som en vante med cykel och rev sönder mina svarta byxor som jag köpt på H&M. Byxorna kostade 200 kr. Ersättningsanspråk är redan inlämnat!

PS: Det är inte mina byxor på bilden. Gratis bilder finns att hämta på Pixabay

Sedan var jag oförsiktig och krossade glaset på min iPhone 5. Ny reparation kostar 799 kr, men har beställt ett reparationskit från eBay för ca 100 kr.

Nu åter till börsen. Det här har jag köpt senaste dagarna:

 

Som ni ser har jag köpt en del H&M. Många ser negativt på att det var länge sedan bolaget visade vinst men jag tror på en tillfällig dipp. HM har haft en stabil utdelning och varit lojala länge, självklart ökar jag när det ser dystert ut!

Diös Fastigheter hade emission och jag har via Avanza fått reda på att mina teckningsrätter kommer dyka upp 9:e januari. Kommer att nyttja dessa fullt ut.

Fortsätter att öka i Akelius också, trots rådande ränteklimat. Vill du veta mer om varför kan du läsa min artikel Varför ökar jag i preffar?.

Äger ni läsare något av ovanstående bolag och vad tror ni om framtiden?

Trots otur i livet känns det som om 2017 börjat bra. Har enorm tro till min strategi och det ska bli spännande att se utdelningsbollen komma rullande här framöver.

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x