Nu när vi är mitt i den stora börsturbulens som Corona fört med sig så tänkte jag att det är dags att kika på vart portföljen befinner sig idag. Samt vilka följdeffekter rörelserna faktiskt fått när det kommer till min portfölj.

 

Egentligen är det omöjligt att veta om vi är i början, mitt i eller till och med i slutet av den börsresa som det kommer pratas om i många många år framöver. Det är helt enkelt bara att spänna fast sig och hänga med på resan, oavsett vart den bär oss.

 

Portföljens värde över tid

Som ni vet skriver jag in portföljens värde i slutet av varje månad. Det här kan du också göra genom att använda dig av min portföljmall deluxe. Nu har jag fuskat lite och tagit värdet från idag, vilket då innebär att den sista stapeln visar värdet här och nu.

 

 

En viktig sak att notera är att staplarna visar det faktiska värdet av portföljen och därigenom inkluderas även det jag satt in i form av nysparande.

Sedan är det så att det här är totalen av alla mina portföljen men exkluderar buffert och målsparande. Det innebär att min portfölj hos Tessin, Lendify och Kameo också är medräknat. Såhär ser fördelningen ut:

 

 

Kikar vi då på hur utvecklingen sett ut i rena kronor i jämförelse med Stockholmsbörsen inklusive utdelning så ser det ut såhär:

 

Det här är vad som gått bäst respektive sämst hitintills i år:

0 0 vote
Article Rating
30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x