Då många undrar om jag slagit över miljongränsen ännu tänkte jag visa hur pass nära jag faktiskt är i detta inlägg.

Faktum är att portföljen Inte gått som på räls den senaste månaden. Igår fick jag en kommentar från en investerare som uppenbarligen var lite orolig för att hen satt in 10.000 kr på börsen men att allt nu var lyste rött. Allt är relativt antar jag…

För min egen del har portföljen nämligen sjunkit med 15k på bara en månad. Å andra sidan finns det investerare som sett sitt portföljvärde backa med 150.000 kr. Det är bara att du läser hos Chansar Mest så förstår du detta.

Det här har då gjort att miljonmålet ligger lite längre bort mot horisonten än tidigare. Såhär ser mina depåer och dess värden ut just nu:

Depå Värde (kr)
Avanza 839 063
Tessin 80 843
Lendify 55 782
Kameo 8 551
SUMMA 984 239

 

Men efter regn kommer solsken antar jag. Själv har jag sett min portfölj stiga med en månadslön flera månader i rad och med den vetskapen i ryggsäcken känns en börsnedgång som positiv.

 

Själv är jag glad att jag återigen får handla Svolder lite billigare. Även Latour börjar leta sid ner men då det rapporterade substansvärdet innebär en premie på ca 3% så avvaktar jag lite. Har även sett till att handla mer Intrum.

Ikväll ska vi på husvisning dessutom. Får se om det blir att slå till 🙂 Trenden visar dock att det inte blir affär med tanke på alla husvisningar vi varit på. Men man vet aldrig…

 

15
0
Kommentera gärna :)x
()
x