Året har nu rullat igång på allvar och svenska börsen har varit igång i drygt 2 timmar. I skrivandets stund ligger året på +0,61% och investeringarna fortsätter som brukligt.

Min strategi fortsätter och jag kommer att lägga ner stora belopp av årets lön på börsen. I början av 2016 var jag väldigt osäker på börsen och valde att investera mindre. Nu i 2017 känns det som om man fått mer kött på benen och jag tänker kick-starta starkare än förra året.

2016 var rätt så turbulent och om ni minns så började första handelsdagarna i januari med en rejäl dipp och Stockholmsbörsen var ned ca 10%. Här var det framförallt oron för Kinas ekonomiska tillväxt som gjorde att oron steg och då påverkas börsen negativt. 

Själv ser jag oron som ett gott tecken och väljer att köpa ytterligare när alla andra hackar tänder. Se exempelvis:

Vad är det som händer? – där jag förklarar min strategi när alla blev så oroliga när Trump tog över ledningen i valet.

Som jag skrev igår kommer jag nyttja den potentiella neråtgående trenden till min favör om den nu inträffar.

Min strategi kommer som sagt fortsätta och i år har jag mycket mer utdelningar att se fram emot, vilket kommer att göra en rejäl boost i min portfölj.

Året slutade i alla fall med ett stort plus på vågen trots mitt nyårslöfte 2016. Nu har jag däremot börjat min sockerfria period och jag tycker synd om sambo Ktm som kommer få leva med mig under dessa dagar.

Helt fantastiskt att året slutade på över 200 följare på Twitter, det hade jag aldrig trott. Tack till er alla 🙂

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x