Vaknade upp för 30 minuter sedan. Ute sprang det människor med facklor som skrek och tände eld på saker. Näe, riktigt så var det inte. Däremot var det folk som tände eldar på Facebook och som nu är riktigt oroliga inför det som sker nu. 9/10 flöden för mig var om läget kring valet just nu. Mycket missnöje, minst sagt.

Nu är det ju givetvis inte över, men i skrivandets stund så lutar det faktiskt mot att Trumpan tar hem det, någonting som var en helt oväntad vändning. Vi måste givetvis vänta innan vi drar någon förhastad slutsats, för det har vi ju bevisligen gjort tidigare.

Just nu väntar det tal där borta i väst och det ska bli spännande att höra.

Den asiatiska börsen har öppnat på väldigt röda siffror, vilket inte är så konstigt när man tänker på hur läget ser ut nu. Vi kommer givetvis att se en negativ trend på den svenska när den öppnar vid 9.

Tror att det är viktigt att man redan tidigare ristat i sten hur man ska agera ifall det här händer. Som jag skrev igår kommer jag nyttja den potentiella neråtgående trenden till min favör om den nu inträffar. Har tillräckligt med likvider för att fortsätta köpa och vi vet alla att någon gång så kommer det vända, för det har det alltid gjort förut.

Så, ta nu en kopp kaffe extra och sitt lugnt i båten och lita på er strategi.

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x