Antal ägare (Avanza) i Omega Healthcare Investors har stigit från 500 till över 2 500 på bara några år. Kanske är jag en anledning till att fler lockats till bolaget då jag skrivit mycket om denna REIT. När väl kursen faller är det min uppgift att ge lite rätsida på situationen och hur jag tänker.

För ovanlighetens skull har jag nu börjat göra lite annorlunda här på bloggen.

Jag skriver om en hel del utdelningsbolag och återkommer till dessa rätt ofta. Problemet är att ni som läser inte har samma bakgrund och kunskap. Därför kommer jag lägga in lägesuppdateringar på mina ”huvudinlägg” i respektive bolag.

Huvudinläggen är de som flest läsare hamnar på när man söker information om bolag och därför är det bra att dessa är rätt uppdaterade. För vem vill läsa en artikel som senast var uppdaterad 2017?

Vad jag gjort är att jag längst upp lagt till ett kapitel där jag beskriver nuvarande läge. Sedan finns det all info som är värt att veta om bolaget längre ner i samma inlägg:

 

Summering

Jag ser idag ingen större risk med att OHI ska sänka utdelningen och idag kan den handlas till 9% i direktavkastning. Däremot finns det betydligt säkrare alternativ. Läs mer om varför kursen går som den går just nu:

Omega Healthcare Analys – köpvärt 2021

7
0
Kommentera gärna :)x
()
x