Jag har ett samarbete med Lendify men det jag skriver är tänkt att vara en dagbok där jag reflekterar kring mina egna erfarenheter. Det jag skriver här är 100% mina egna åsikter.

Hej vänner! Nu var det ett tag sedan jag följde upp mina investeringar hos Lendify. Loggar inte in där allt för ofta utan låter investeringarna ticka på i vanlig ordning. Det är väl just det jag tycker är så smidigt med Lendify, du slipper kika hur bolagen går eller hur börsen ter sig, allt verkar gå på automatik.

Idag loggade jag i alla fall in för att kika hur det låg till med mitt investerade kapital och det verkar som att Lendify nu lyckats investera i princip hela mitt insatta belopp på 5000 kr. Kul!

Som tidigare nämnt är jag relativt ny hos Lendify men har i alla fall tagit reda på hur du bör tänka kring automatiska respektive manuella lån. Det kan du läsa om här.

Om jag förstått mina läsare rätt ligger den största oron kring att Lendify skulle sluta upp som Trustbuddy. Trustbuddy var också inriktade mot Peer-to-peer lån men tappade snabbt kundernas förtroende vid den s.k. miljonbluffen.

 

Lendify grundades 2014 och är idag Sveriges största plattform för P2P-lån. Att bolaget inte funnits så länge talar givetvis mot säkerheten något. Däremot har jag fått en så pass bra och professionell uppfattning om Lendify att jag omöjligt vill stå utanför detta. Har via personlig kontakt med ett par av deras nyckelpersoner bildat mig en egen uppfattning om bolaget.

Trots det anser jag att det är klokt att sprida ut din pengamaskin i olika korgar. Jag lägger idag största delen av mina pengar hos Avanza i min utdelningsportfölj, men har även Tessin och Lendify som komplement till denna.

Är du sugen på att investera hos Lendify ska du först och främst tänka på att de pengar du investerar inte ska behövas i ditt liv under den närmaste framtiden (precis som när det kommer till alla andra investeringar).

Har du sedan bestämt dig kan du med fördel nyttja en värvningslänk som jag gjorde för att få lite extra kapital när du väl sätter igång. Jag har en länk där jag får 1000 kr och du får 500 kr när du investerat 10.000 kr i lån hos Lendify. Skriv ett mail till mig eller kontakta mig på Twitter så berättar jag mer.

Det här ser jag absolut inte som någon typ av pyramidspel. Ser det lite som att jag får 1 månad extra gymträning på mitt gym varje gång jag bjuder med en vän som sedan tecknar ett kort – helt enkelt ett sätt att få företaget att växa ännu mer och gynna mig som hjälpt till. End of story 🙂

 

 

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x