Det här inlägget är inte på något sett sponsrat av Tessin utan enbart mina egna reflektioner kring bolaget. Det gäller för övrigt alla mina tidigare inlägg och skrifter om Tessin 🙂

Fick sent i förra veckan mail om att mina pengar som jag överfört till Tessin via min internetbank nu hade anlänt hos investeraren. Kändes tryggt att pengarna kom fram i rätt händer trots allt. 50.000 kronor rakt in i någon annans händer!

Såhär började jag min resa hos Tessin för bara några veckor sedan.

Har tyvärr än så länge inga personliga erfarenheter kring projekten och hur de går då det här är min allra första investering av det här slaget. Känns ju på sätt och vis aningen osäkert att göra investeringar så här, men samtidigt måste man ju testa för att kunna vinna något. Har som sagt gått i flertalet år och funderat om jag ska ta mig in på börsen utan att göra något åt saken…det är ett misstag som jag helst inte gör om.

screenshot_1

Det jag däremot kan säga är att jag är grymt positiv kring handläggningen kring mitt ärende. Allt gick så otroligt smidigt och informationen man fick var klockren. Kändes verkligen både tryggt, förhoppningsfullt och säkert.

Nu gäller det väl bara att ta sig till Linköping och känna på sina plankor. Tycker det är otroligt att man kan göra investeringar i bostäder på det här viset. Blir som en mindre investering än att köpa en bostad själv 🙂

 

1
0
Kommentera gärna :)x
()
x