Jag är stolt och trogen investerare hos Lendify. Nu kan du passa på att få en liten extra slant till kassan via deras tidsbegränsade erbjudande. 

Observera Lenify

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

Vad är Lunar?

Lendify är nu en del av varumärket Lunar. Det innebär att de produkter som tidigare legat under Lendify nu finns under varumärket Lunar.

För egen del använder jag Lunars peer-to-peer (P2P) tjänst som gör det möjligt för dig som investerare att bli din egna bank. Du tillhandahåller helt enkelt lån till andra personer och erhåller därigenom avkastningen (räntan).

Till skillnad från många andra mindre seriösa aktörer så erbjuder Lunar förmånlig ränta och är en pålitlig aktör mot både dig som investerare och låntagarna.

Jag har investerat i Lunar (tidigare Lendify) sedan 2016 och är nöjd med mitt val. Det här ser jag som ett komplement till börsen och ger mig alltid "utdelning" (ränta) varje månad helt oavsett hur börsen svänger.

Kanske inte för alla

Givetvis finns det många av er som håller er undan den här typen av investeringstjänster (P2P-lån). Det är fullt förståeligt och jag är aldrig ute efter att tvinga in någon i något beslut. Hitta själv din egna väg.

För min egen del så har Lendify dock varit lyckat. Jag har månatligen fått avkastning som jag direkt återinvesterat och Lendify var en fin flytväst under den skakiga perioden nu i december 2018.

 

Erbjudandet  

I vanliga fall får du som investerare 500 kr extra när du rekryterar någon som investerat 20 000 kr om personen använder din inbjudningslänk. Hen som börjar investera får också 500 kr. Win win!

Nu dubblar Lendify den här summan fram till den 15:e februari. I stället för 500 kr får du 1000 kr. Notera att personen som börjar investera fortfarande får 500 kr.

Det här kanske är ett bra läge att samtala med din kollega som stoppar pengarna i madrassen att sätta upp ett litet sparande på sidan om. I stället för att inflationen ska äta upp kapitalet så kan kollegan få 4-5% avkastning på sitt investerade kapital.

Jag har rekommenderat Lendify till sambo KTM men där har det varit lite svårt 🙂 Däremot har hon tagit sitt förnuft till fånga och satt sina pengar i ett sparkonto med lite högre ränta och bindningstid.

Har du haft funderingar att skapa upp ditt konto hos Lendify så kan du lika gärna använda denna länk för lite extra cash: lendify.se/ktm

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x