En sak som jag verkligen gillat med Lendify är deras enkelhet. För mig som sparar i ett s.k. Autoinvestkonto så har det bara varit att föra över pengar varje månad och sedan har Lendify själva sett till att sprida ut mina pengar i olika lån. Allt jag behövt göra sedan är att se hur räntan sakta men säkert börjat ticka in och hur den återinvesteras.

Observera

Det här inlägget ingår i mitt samarbete med Lendify. Alla åsikter är dock 100% mina egna och skulle jag finna att Lendify inte längre intresserar mig kommer jag meddela det på bloggen.

Tänk på att investeringar och aktieinvesteringar alltid innebär ett stort risktagande. Investera aldrig pengar i aktier som du inte är beredd att förlora. Kronan till Miljonen rekommenderar aldrig någon att köpa något utan på bloggen får du enbart följa mina egna tankar och val på vägen till 1 miljon kronor.

På tal om ränta…

… så gillar jag skarpt att se hur avkastningen (räntan för att jag lånat ut pengar) illustreras i grafen som Lendify presterar på deras webbplattform. Det är liknande grafer som ger mig motivation att fortsätta min resa mot ekonomisk frihet. 

 

Jag skapar själv liknande grafer över min portföljutveckling samt mina månatliga utdelningar. Allt för att hålla facklan vid liv och motivera mig själv.

Man kan tycka att 2659 kr inte är så mycket men grafen ovan är ett tydligt exempel på hur ränta-på-ränta effekten kan få små pengar att bli stora. Den ränta jag får återinvesteras direkt i nya lån och på så vis får jag ännu mer ränta nästkommande månad.

Lendify automatiskt månadssparande

En nyhet som precis anlänt är Lendifys månadssparande som kommer göra mitt och många andras liv liiite lättare. Det jag gjort tidigare är att föra över pengarna från mitt lönekonto till Lendify och sedan göra en intern överföring till mitt autoinvest konto.

Så enkelt sätter du upp ett månadssparande

Längst upp till höger efter det att du loggat in hos Lendify finns knappen Månadssparande

 

Här väljer du sedan ditt bankkonto samt vilket konto som pengarna ska sättas in på. I mitt fall blir det Autinvest lång som jag nyligen börjat fylla på pengar i.

Självklart blir det nu väldigt mycket enklare då du kan sätta upp ett sparande helt per automatik. Det möjliggör också att du kan spara först innan konsumtion då du väljer datum när lönen kommit in på kontot. 

Inbjudningslänk

Nu har jag över 50.000 kr sparat hos Lendify och för dig som också vill testa kan jag rekommendera att använda min inbjudningslänk så får du 500 kr i startbonus när du väl investerat dina första 20.000 kr. lendify.se/ktm

3
0
Kommentera gärna :)x
()
x