Efter det att jag investerat 50.000 kr hos Tessin tyckte jag att det varit rätt tyst och lite information om min investering. Har länge funderat hur man på bästa sätt kan följa sitt projekt. Vart hittar man information?

För några veckor sedan fick jag svaret på min fråga. Det kom nämligen ett mail från Tessin med utförlig information om hur byggnationen går.

Tydligen har vädergudarna varit med företaget bakom projektet. Plattan är nu klar och det verkar som om stommen ska vara klar nu i veckan. Fick dessutom en film som snabbspolade igenom hela stomresningen Otroligt intressant att titta på!

Jag som inte är duktig inom bygg och inte har någon aning om hur sådana projekt går till tyckte det var riktigt kul att se hur arbetet tagit fart. Tyvärr får jag inte presentera den filmen här på bloggen.

Det jag vill förmedla med det här inlägget är att det kan kännas skönt för dig som investerare att kontinuerligt få information om arbetet. Visst är det lättsamt om du investerar i något projekt nära dig då du lättsamt kan fara till platsen och se hur det går. För oss andra är det däremot härligt med information över linan.

Har du lust att investera i Fastigheter? Tveka då inte att anmäla dig till Tessin så får du information om alla nya projekt (Adlink).

Tänk på att det finns risker med alla investeringar. Känner mig däremot trygg som investerare hos Tessin och efter att ha lyssnar på Jonas i podden #pratapengar blev jag ännu mer lugn inombords.

Är du sugen på något liiiite mer riskfyllt? Ja då kan du alltid investera din tid i det här:

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x