I början av varje månad är alla räkningar förhoppningsvis betalda. Dessutom har jag i regel fört över det jag hade kvar från månadens konsumtion till mitt konto hos Avanza. Efter allt detta brukar givetvis lönekontot inte skrika lika fullt som när lönen dundrar in den 25:e. 

Den här gången var det dock annorlunda. För när jag kikade på mitt lönekonto fredag den 1:a december så fanns där helt plötsligt 63.000 kr?! Efter att ha konstaterat att min löneförhöjning även i år blev helt åt *elvete så förstod jag att det faktiskt var mitt projekt från Tessin som återbetalats.

Jag är nog en bland få bloggare där ute som faktiskt investerat i ett projekt och där projektet nu är avslutat. Sökte själv någon bloggare som hade gjort en liknande resa innan jag började investera hos Tessin, men hittade ingen. Kanske var jag dålig på söka, men kanske är det så att många ännu inte hunnit bilda sig en tillräckligt bra uppfattning om Tessin eller vågat testa.

Själv försöker jag alltid att ge en tydlig bild av hur jag upplever Tessin. En förutsättning för att kunna göra det är att själv investera i projekten och rapportera hur det går.

De 50.000 kr som jag investerade betalades i alla fall tillbaka + de utlovade 9% i avkastning. Självklart har jag redan stoppat undan en slant för den skatt som kommer läggas på min deklaration.

 

Redan nu sitter jag och läser igenom ett nytt prospekt där jag valt att reservera 30.000 kr i ett annat spännande projekt. Den här gången är det Bolite Bostäder Holdings AB som vill lyfta ett större belopp för att bygga 3300 lägenheter i Vegastaden i Haninge Kommun.

Som vanligt har håller jag på att lusläsa det investeringsmemorandumet (som beskriver projektet och bolaget) som investerarna erhåller vid intresseanmälan. Tyvärr kan jag inte orda så mycket om detta då det inte är information till allmänheten.

Jag är i alla fall glad att mitt första projekt gick så pass bra och självklart är jag sugen på att fortsätta min resa hos Tessin.

Se till att aldrig gå miste om nya och spännande projekt hos Tessin. Registrera dig via deras nyhetsbrev så får du dessutom en spännande e-bok helt kostnadsfritt som jag kan rekommendera.

Jag ingår ett samarbete med Tessin och länken ovan är en s.k. AdLink.

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x