Så var det då gjort! Skickade för ett par dagar sedan iväg 50 000 riksdaler som nu kommer få jobba dag ut och dag in för att uppfylla mitt stora miljonmål (som för närvarande är på 42%). Jag kommer utan tvekan ta mig över 50% i år, det är ett som är säkert.

Nya pengar satt i arbete

Som ni läste tidigare så fick jag en tidig julklapp då Tessin betalde tillbaka mitt tidigare investeringsprojekt med angiven avkastning. Allt gick smidigt och jag är glad att bolaget jag investerade hos höll mig fint uppdaterad under byggnationen (med bilder och text).

Nu var det dags igen att investera i ett nytt projekt och den här gången blev det att gå in som investerare i ett nytt bostadsområde som ska upprättas söder om Visby.

Faktum är att jag aldrig varit på Gotland, men sambo KTM vill resa dit så det kanske blir att kika på området in real life. Dialekten är för mig lite svårbegriplig, men ändå på något sätt charmig och vad spelar dialekten för roll när det är bostäder som står på agendan?

Jag har kikat hur bostäderna kommer se ut och det är definitivt kåkar jag skulle vilja bo i.

 

Tessin-portföljen uppdaterad

Jag har faktiskt sett till att uppdatera min sida om Tessin där du kan följa mina nuvarande och avslutade projekt.

Det jag har kvar att göra här är väl att visa en graf över den årliga potentiella avkastningen som jag förväntar mig genom åren.

 

En stor fördel med Tessin

Jag har tidigare ordat en del om vissa fördelar som jag ser hos Tessin. En av de främsta är väl att Tessin har en gedigen filtreringsprocess bland sina projekt. Med det sagt är det inte vilket projekt som helst som kommer in på deras site.

Det känns tryggt. Å andra sidan ska du se till att verkligen läsa igenom det du investerar i så att du själv kan sova gott om natten.

När det kommer till den minsta investeringen du kan göra så är den ibland lägre än 50.000 kr. Du kan ibland hitta projekt som är nere på 20.000 kr i månaden.

 

Om du vill stödja bloggen så har jag ett litet samarbete med Tessin där jag får en slant om du skriver upp dig på deras nyhetsbrev. Du blir verkligen inte bombad med brev och det som kommer i min e-post är verkligen intressant läsning!

Här kan du skriva upp dig hos Tessin eller skapa ditt konto

 

 

0 0 votes
Article Rating
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x