Portföljutvecklingen den senaste månaden har i runda slängar varit +100 000 kr och börsen verkar totalt glömt bort viruset som fortfarande sprids där ute. Det här har också gjort att jag nu är vansinnigt nära min andra miljon.

 

När jag närmar mig nästa miljon blir det automatisk att jag tänker på när jag firade 1 miljon hos Malte. Det var härliga tider det. En värld helt utan Corona och världens bästa öl också 😉

PS: inte allas vår Malte på bilden (inte KTM heller)

Suget är stort

En sak är tydlig när portföljen börjar närma sig nästa miljon:

Det är galet frestande att försöka vända upp och ner på stenar för att sätta in de sista slantarna som krävs hos Avanza 😝 Nästan så man vill dra en klassiker och gå ut i soprummet för att leta tomburkar.

Men det kan jag inte göra nu. Jag behöver spara lite torrt krut inför husköpet också.

 

Jag har fått frågan kring hur jag sprider mina pengar idag. Egentligen är det ingen raketforskning. Den absoluta majoriteten, 86% ligger hos Avanza, och sedan har jag resten hos Tessin och Lendify. Ynka 1% ligger som likvida medel, alltså det jag kan handla för.

Som vanligt har jag inte räknat med värdet på bostadsrätten, bil samt buffert- och målsparande i portföljen.

 

Klicka gärna en gång

Det skulle vara jätteroligt att se vart mina läsare ligger till när det kommer till portföljvärde. Därigenom slängde jag upp en liten anonym röstning.

Hur stort är ditt portföljvärde idag?
33
0
Kommentera gärna :)x
()
x