Idag är börsen riktigt sur igen och många verkar ta hem sina pengar för att vänta på bättre tider. 81,5% i likvida medel. Hur låter det för dig? 

Likvida medel, torrt krut, fyllda hamsterkinder. Det finns många uttryck som beskriver strategin att ha ditt kapital utanför börsen. Dessa likvider är du sedan redo att investera när väl tiden är inne.

Såg igår en Tweet från Kavastu att han för närvarande ligger 81,5% likvid. Kavastu är ju då också en investerare som försöker gå in när det finns läge, och gå ur när det inte finns läge. Ser han att marknaden verkar bli mer positiv, ja då går han in.

Förra veckan skrev jag ett inlägg där jag ville sprida lite cred till Kavastu för det engagemang han lägger ner. Det inlägget tar jag bort nu…

Nä, jag skojar bara. Självklart måste man gå sin egen väg och göra sina egna val. Att däremot ligga så mycket likvid skulle inte funka för mig. Det skrev jag också i inlägget att jag och Kavastu har väldigt olika strategier då många blev förvånade att jag pratade gott om honom men ändå inte följer hans fotspår.

Om jag skulle sälja av 81.5% av min portfölj idag så skulle det bli över en halv miljon kronor att sätta sprätt på. Det skulle kännas väldigt galet och inte alls i fas med min egen tro kring hur börsen kommer att utvecklas över tid.

Bjuder på en bild som illustrerar hur det ser ut för mig. Bilden skiljer sig rätt mycket från den Kavastu Twittrade ut igår.

 

Vore roligt att höra hur du resonerar samt om du har koll på hur likvid du är idag?

 

22
0
Kommentera gärna :)x
()
x