Som jag skrev tidigare har Disney (som ligger i min KF) börjat pusha ut en hel del nostalgirullar på bio igen. En helt ny upplevelse som helt klart gör sig bäst på bio. Nu gör jag en favorit i repris och lottar ut biobiljetter.

Jag och sambo KTM såg nyligen remaken av Lejonkungen (svenskdubbade) och det var bortom denna värld. Shit så bra den var! Dessutom roligt att se att filmen hitintills gått som tåget då¨jag själv äger bolaget.

Precis som förra gången lottar jag ut 2 biobiljetter, popcorn + läsk. Perfekt för dig och din sambo eller för dig och din kompis. Du väljer själv när, var och vilken film du vill se. Paketets värde är 349 kr. Detta inlägg är inte sponsrat men pengarna tas från mina bloggintäkter.

Registrera din e-post och var med i utlottningen

*OBSERVERA. Efter utlottningen genererar jag en slumpmässig vinnare. Efter det tar jag bort formuläret. Jag själv sprider inte din epost och du börjar inte prenumerera på något. Datan sparas dock av Google och deras villkor kring datahantering gäller*

Som vanligt lottar jag ut något varje gång jag uppnår 1000 nya följare på Twitter. Nu är skaran 9000 och självklart är det grymt roligt att se att ni följer mig.

Hoppas att ni får en riktigt trevlig söndag och stort lycka till nu! 🙂 Må kraften och utdelningarna vara med er.

0 0 vote
Article Rating
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x