Jag tror att det blivit dags att ta Kronan till Miljonen till nästa nivå. En ny storm väntar, och jag behöver er hjälp för att avgöra vart den ska bära oss. I slutet av det här inlägget finns en fråga som jag gärna skulle vilja be er svara på. Gör det! Så får du en kaffe nästa gång vi ses!

För några veckor sedan hade jag enorma problem med bloggen och hela kalaset stod inför pärleporten skulle man kunna säga. Lade ner otroligt med jobb och energi för att fixa det och frustrationen växte sig sakta men säkert allt starkare.

Efter några dagars semester reste sig dock bloggen ur askan med vissa skrubbsår som följd. Det som gjorde att jag egentligen fortsatte efter det var helt klart ni. Jag fick många synpunkter och frågor på bland annat Twitter från människor som brydde sig och ville ha tillbaka sin läsning.

 

Huvudfokuset med bloggen

Läsarna fick tillslut tillbaka sin läsning och kan med handen på hjärtat säga att jag blev mer motiverad än någonsin att fortsätta det jag håller på med. Det var som att en ny KTM växte sig fram.

Huvudfokuset med Kronan till Miljonen har alltid varit solklart för mig:

Att lära mig själv och andra mer kring investeringar och samtidigt inspirera andra till att påbörja sitt eget sparande mot ett rikare och extremt mycket lyckligare liv.

Har någon gång tidigare sagt att jag kan dö så galet mycket lyckligare om jag fått reda på att jag lyckats hjälpa någon på banan till sitt egna sparande. Kanske någon till och med skulle vilja komma på begravningen?

 

Vad vill ni ha?

Att driva en blogg kan vara galet lätt men också galet svårt. Det trixiga är att skriva om saker som mängden tycker är intressant och som andra har någon nytta av eller som helt enkelt får en trivselkänsla att bubbla upp hos läsaren.

Svårigheten är väl att alla tänker lite olika. När jag själv började ville jag främst få tips om nya bolag samt läsa om hur det gick för andra då jag själv var osäker på om det här var något för mig.

Har satt ihop en fråga där jag skulle vilja veta vilken typ av inlägg du skulle vilja ha mer av här på bloggen. Snälla, läs igenom alla alternativ och gör din röst hörd. Detta är viktigt för oss 🙂

Vilken typ av inlägg skulle ni vilja ha fler av?
×

 

Kan ge en kort förklaring om respektive kategori om det är oklart:

Inlägg relaterat till sparande

Allt som hör till onödiga utgifter och hur du kan maximera sparandet. Kan även handla om spara-slösa beteenden och sådant som jag tycker är väldigt slösaktigt. Helt enkelt inlägg rörande maximering av din sparkvot.

Aktieanalyser

Mer djupdykningar i bolag och mitt utlåtande kring dessa.

Inlägg kring mitt liv (och knasigheter)

Saker som händer i mitt liv helt enkelt. Brukar oftast bli konstiga inlägg lite här och var. Sådana inlägg älskar jag att skriva 😀

Nyheter om vad som händer i aktievärlden

Saker och ting som händer i bolagen och aktiemarknaden i övrigt. Allt för att förbättra ditt nutidsvetande.

Fler tips och trix

Tips kring poddar, aktieböcker, hur du söker information och hur du kan optimera dig själv som investerare helt enkelt.

Utdelningsrelaterade inlägg

Allt som hör till utdelningarna. Bring them cash!

 

 

10
0
Kommentera gärna :)x
()
x