Ja, som många av er märkt så har min blogg tagit ofrivillig semester. För att sammanfatta problematiken har det varit en rad olika tekniska problem som lett till olika typer av följd-fel.

Nu är bloggen i alla fall igång igen men vi får se om detta inlägg ens kommer ut korrekt innan sk*ten kraschar igen.

Av någon anledning har jag väldigt lätt att ge upp när saker och ting inte går min väg. Helt plötsligt kan jag intala mig själv ”Det här är inget jag borde hålla på med” när käppar råkar komma in i hjulet.

Man kan säga att det är en av mina stora svagheter, och det är definitivt inte första gången jag gett upp stora projekt p.g.a. att mitt huvud säger en oförnuftig sak.

 

Tack för all uppmuntran

Gårdagen var i alla fall deppig men tack vare sambo KTM blev den lite bättre då hon kom hem med en present:

Chokladkalender från Lidl. 10 kr. Har inte smakat chokladen ännu, därav inget betyg.

Sedan dök det under gårdagen upp en hel del hejarop på Twitter. Däribland var det många som ställde mig frågan vad som egentligen hade hänt med bloggen. Vissa skulle till och med starta protestgrupper…

Varför gör jag det här?

Sedan funderade jag väldigt mycket under gårdagen:

Kommer mitt sparande bli detsamma om jag inte bloggar?

Det korta svaret blev Nej. Jag har i princip bloggat sedan jag började min resa och att helt plötsligt sluta och enbart trycka på KÖP och SÄLJ hos Avanza skulle helt klart inte vara lika ’Awesome’ för min egen del.

Sedan kom jag på det löfte jag givit mig själv och alla er läsare tidigare:

Vi gör det här tillsammans och triggar varandra för att uppnå det liv vi vill leva och inte måste. Vi ska göra sparandet enkelt och roligt samt bygga en grund till en förhoppningsfull framtid.

Någonstans igår insåg jag att jag blev tvungen att ta tag i problemet till 130%. Så efter en natt med allt för få timmars sömn sitter jag nu här med en blogg som ändå verkar fungera…

…frågan är bara hur länge 🙂

Tack till alla som uppmärksammat att bloggen varit nere. Det är ni som triggar mig och gör den tid jag lägger ner sjukligt värd!

Så! Nu jäklar kör vi! Mot miljonen! Låt utdelningarna flöda.

 

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x