Idag ska jag se till att fira extra mycket! Det är nämligen så att bloggen Kronan till Miljonen nu varit igång i 2 hela år. Självklart passar jag på att reflektera lite över tiden som gått.

Egentligen fyllde bloggen år den 13:e oktober. Det var nämligen då jag skrev mina första rader på det som skulle komma att bli en av Sveriges största bloggar om utdelningsinvesteringar och frihet via aktiesparande.

Det inlägget finns fortfarande kvar att läsa. Och bloggen såg lite annorlunda ut då som ni kan se :

Hjärtligt välkomna!

 

Jag skulle vilja reflektera över ett par rader som jag skrev där och då:

Förhoppningen är att vi kommer lära oss mycket av varandra och att vi på så vis skapa bättre förutsättningar till att nå våra kära mål.

 

Resan mot en miljon är som sagt redan i fullt antågande och i skrivandets stund har jag en portfölj värd ca 100.000 kr på Avanza.

Det första jag skrev har verkligen gått i uppfyllelse. Vi har tillsammans lärt oss så galet mycket och det känns verkligen som vi tillsammans har utvecklats som investerare. Jag vet många, inklusive mig själv, som uppnått flera mål under sin resa och vi har verkligen lyft varandra gemensamt. Stort tack!

Vidare reflekterar jag över att portföljen var värd 100 000 kr när jag startade och att den nu är uppe i över 650 000 kr. Mitt målmedvetna sparande och investeringsstrategi har verkligen givit frukt

 

Kikar vi på utdelningarna har det gått stabilt även där. Just de Ackumulerade utdelningarna växer på bra och vi kan tydligt se att grafen tar mer och mer fart.

 

Vidare har bloggen vuxit som en vetesäng under juli. Den första månaden hade jag ca 1000 sidvisningar och nu senaste månaden var summan hela 130 000. Det är såklart roligt att veta att fler och fler blir intresserade av ett rikare och friare liv.

Självklart hoppas jag att kunna fortsätta dela med mig av det jag lär mig och att jag samtidigt får mer kunskap längs min resa.

Stort grattis till oss alla, det är vi värda 🙂 Alla vi investerare är vinnare, helt klart.

Ha nu en fantastisk dag och tack för att du fortsätter besöka min blogg.

// Kronan till miljonen

”För varje krona är början på en ny miljon”

 

32
0
Kommentera gärna :)x
()
x