Ja igår var det nog många som ställde sig frågan varför det inte kom något blogginlägg. Efter att ha publicerat 1 blogginlägg varje dag sedan sommaren 2017 så bröt jag igår trenden. Men hur tänker jag kring bloggandet 2018 nu då?

När festandet gått för långt?

Anledningen var helt enkelt att det blev lite för mycket kalas på nyår och att jag inte kände för att blogga igår till 5 öre. Det är inte ofta som jag känner olust för att blogga, men igår var typiskt en sådan dag.

Helt klart dum idé att dricka så mycket, även om jag såg till att fira min Portföljutveckling, Mitt sparande och Mitt bloggande 2017 på en och samma gång. Sambo KTM brukar oftast säga:

”Men du behöver väl inte dricka för att fira något…”

Hon är klok hon…sambo KTM.

Även på Twitter lyste jag med min frånvaro verkar det som:

2018 då?

Nu är det dock nya tag som gäller! På med hårdhandskarna för att se till att 2018 blir ett så pass bra spar- och bloggår för oss som möjligt. Jag har mängder med idéer och överraskningar som jag tänkt skriva om 2018 men som vanligt tänker jag fortsätta med:

  • Följa upp mina senaste köp i vecko- och månadsrapporter och förklara varför jag köper det jag gör
  • Reflektera kring hur mycket jag lyckas spara och hur jag kan spara mer
  • Summera rapporter från spännande bolag
  • Uppdatera er om utdelningshöjningar och gå igenom bolag som jag tycker är speciellt intressanta inom utdelningsteorin
  • Intressanta nyheter som bolag som är mig nära

När det kommer till just bloggande så tycker jag att det är en grymt bra metod för att själv lära sig mer. Hjärnan får tänka mycket mer när du skriver, vilket gör att du kommer ihåg informationen bra mycket bättre. Det behöver du givetvis inte en blogg för att göra, men det är roligt att samtidigt dela med sig av allt.

Faktum är att jag redan dragit en ”tjuvstart” genom att kika vad ni verkligen vill ha mer av här på bloggen:

Bloggåret 2017 avslutades dock väldigt fint med att jag hamnade på topp 5 av de mest besökta privata bloggarna inom Ekonomi, företagande och juridik. Nu vet jag att många givetvis inte är anslutna till bloggportalen och att statistiken därigenom blir skev. Men det är kul att se att ni blir fler i alla fall 🙂

Till förmån för detta gjorde jag ett inlägg där jag skriver om hur du lättsamt kan skapa en stor och läsvärd blogg. Om du tycker det är intressant borde du inte tveka på att köra igång med bloggande!

Ni får gärna skriva i kommentarsfältet om ni har några idéer på vad jag bör ta upp nu under 2018. I övrigt kör jag på precis som tidigare.

Ha en fantastiskt härlig dag så ses vi snart!

 

 

8
0
Kommentera gärna :)x
()
x