Tycker att veckorna bara passerar fortare och fortare ju äldre man blir. Vips så är det veckoslut och det blir dags för mig att sammanfatta veckan som varit.

I en bok jag läser nu sägs det att tiden går fortare om man gör samma saker om och om igen, så kallad kontinuitet. Vet inte riktigt om det stämmer. Tycket att veckan varit en stor variation p.g.a. vår flytt, men veckan har seglat iväg i alla fall.

Veckans mest lästa inlägg blev det jag skrev om hur jag nu sökt till Farmen 2018. Härligt att få sådant fint stöd från mina läsare. Nu ska jag se till att först bli antagen och sedan vinna hela skiten 🙂

Läs hela inlägget här.

 

Köpt under veckan

Fortsatte att i vanlig ordning tanka in H&M i portföljen då kursen fortsätter neråt.

Många är givetvis osäkra på H&M’s framtid och en som tvekat länge är Petrusko som skrev ett rätt bra inlägg om det här i veckan: http://petrusko.blogspot.se/2017/03/jag-overvager-salja-h-redan-nu.html

Det är givetvis jobbigt för många som vill vara långsiktiga med allt som skrivs och sägs här ute. Trots att man har sina egna idéer så dras man med och funderar på hur mycket man ska värdera sitt egna tyckande och tänkande.

Passade även på att köpa lite extra Swedbank då kursen stack iväg en bit neråt i veckan.

 

Utdelningar som kommit in

Har varit lite små utdelningar under veckan. Riktigt roligt att det trillar in lite då och då på kontot som man får återinvestera. Har ju på senare tid även plockat in vissa utländska bolag som delar ut varje månad.

Samtliga belopp är efter avdragen källskatt.

Realty Income Corp 5,58 kr
Johnson & Johnson 67 kr
0
Kommentera gärna :)x
()
x