I ett tidigare inlägg förklarade jag hur jag hade funderingar att söka till Farmen 2018. Via ett tips på Twitter (från Vägen till Framgång) fick jag nys om att det nu var möjligt att skicka in sin ansökan och jag gjorde slag i saken direkt!

Nu ni! Nu är det bara att vänta på någon sån där audition. Det var möjligt att i ansökan välja i vilken stad man ville bli intervjuad. Jag tog den närmsta.

Kommer givetvis att bete mig som mig själv på denna audition. Frågan är däremot hur man ska bete sig för att ha bäst chans att bli antagen. Borde ju finnas intresse om att det ska bli så bra TV som möjligt antar jag.

Jag förklarade tidigare hur man som deltagare har allra bäst chans att vinna Farmen, och mina åsikter står jag fortfarande fast vid.


SPOILER ALERT!

Om ni följer farmen just nu vet ni att Niklas står som en av finalisterna. Han har gjort ganska exakt det jag påpekade att man skulle göra i föregående inlägg. Med andra ord är det ingen slump att han står som finalist.


Blir jag antagen så kommer jag givetvis att vid det tillfället gå ut publikt med vem jag är. Tror många av mina läsare hade sett det som roligt att följa mig på Farmen och se hur jag klättrar närmre och närmre en halv miljon kronor.

Min stora fördel är väl att jag har väldigt lätt att bjuda på mig själv, vilket gör att det nog kommer bli väldigt bra TV.

En stor fråga är givetvis om jag fortfarande måste betala vinstskatt om jag precis innan jag åker till bondgården skriver mig i ett annat land… Det får jag kika upp. Annars äts ju stora delar av summan upp i skatt har jag hört.


Vill du vara med mig och snacka ekonomi och aktier på Farmen och driva alla andra till vansinne?
Då har du fortfarande chansen att lämna din ansökan här: http://www.tv4.se/farmen/artiklar/s%C3%B6k-till-farmen-2018-5315a574c45948fb1d00000e

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x