Nu är vi landade hemma i mitt föräldrahem och resan har gått riktigt bra! Har blivit lite extra kostnader nu under julen och resan var ju inte heller gratis, men det antar jag att vi får räkna med.

I och med JNJ:s utdelning som trillade in på kontot för ett tag sedan så är årets utdelningar för 2016 sammanställt. Kan säga som så att det inte blev några magiska summor direkt, men en sparad krona är en sparad krona så att säga 🙂 Dessutom vill jag passa på att påpeka att det är ju nu under 2016 som sparandet tagit rejäl skjuts och som jag verkligen gått in 100% för det här med utdelningsinvesteringar.

2015 var ju mer ett år för test och lite strököp, men utdelningarn i år kom i alla fall upp till 266 kr, vilket ändå är ett par öl om man skulle vilja jämföra med det. Extra bra känns det när man inte behövt jobba alls för dessa pengar, helt otroligt enligt min mening!

Just nu ligger ju preliminära utdelningarna för 2017 uppe i dryga 4000 kr och det är ju en 8-dubbling av årets utdelningar.

Nu när vi slår om mot nytt år är tanken att jag ska börja bokföra varje utdelning som trillar in så att vi kan se en faktiskt utdelning för nästkommande år, samtidigt som jag givetvis ska blicka framåt för 2018 också. Att blicka framåt ger ju en extra morot tycker jag och det blir kul att sedan jämföra med det preliminära.

Håll i er, här har ni årets utdelningar:

 

5
0
Kommentera gärna :)x
()
x