Tror att det viktigaste man kan göra när det kommer till aktiesparande är att sätta upp tydliga och nåbara mål, både små som stora. De små målen är kanske de viktigaste då det är ett sätt att konstant se att man når en liten bit längre fram till det stora målet. Jag funkar likadant när det kommer till träning, har jag inte ett tydligt mål och något att jämföra med så går det åt helvete. Då slutar jag åter på soffan med kladdkaka, som jag för övrigt gillar mer än något annat i matväg.

Lovade tidigare efter veckans alla köp att räkna ihop min portfölj samt mina utdelningar då det hänt rätt mycket. Har inte uppdaterat portföljen, men utdelningarna räknade jag samman. När jag gjorde det insåg jag precis att jag kommit över 4000 kr som preliminär utdelning inför år 2017! Det här är ett jätteviktigt mål för mig som utdelningsinvesterare.

Den nya tabellen för utdelningarna hittar du under Preliminära Utdelningar för 2017. Gjorde även ett cirkeldiagram för att illustrera vikten av samtliga innehav när det kommer till utdelningar.

Det är nog även viktigt att belöna sig tror jag. Så ikväll, trots att det enbart är onsdag, höjer jag nog glaset för att ha tagit mig ett steg närmare till miljonen. Nästa gång jag höjer glaset får bli på fredag för att fira #uppesittarkväll 🙂

 

screenshot_2

Tanken framöver är att dela upp målen och illustrera dessa på bloggen, men dit har jag inte riktigt kommit ännu 🙂

 

 

6
0
Kommentera gärna :)x
()
x