I veckan så uppnådde jag det kanske viktigaste ekonomiska målet jag haft under 2018, nämligen att dubbla utdelningarna mot föregående år. Hela 16.000 kr har under året seglat in på kontot.

Det jag tänker på är att utdelningarna per år nu börjar spegla en hel månadslön för mig. Det har gått fort, ruggigt fort! Roligt är också att antalet utdelningar blir fler och fler och nöjet därigenom bara blir roligare 🙂

Självklart har jag sett till att uppdatera min sida med mål för 2018. Inser då att jag enbart har ett ekonomiskt mål kvar och det är att ta ett rejält omtag om min pension.

Hälsomålen går däremot betydligt mycket sämre. Jag hade en period där jag åt riktigt hälsosamt men som vanligt landar jag tillbaka i gamla hjulspår och vågen börjar peka uppåt. Det sista jag vill är att bli tidig pensionär med enorm ölkagge.

Förvisso kör jag 3 gruppträningspass i veckan, men det hade kunnat vara mycket bättre (och mycket sämre givetvis). Känns som att den där pullup:en som jag lovade mig själv är rätt långt ifrån nåbar. Jag har testat i alla fall, och lyckas om jag hoppar i början 😀 Det borde gillas.

 

Ikväll ska jag se till att fira att det här målet är uppnått. Det blir nog ett rätt stort kalas.Något jag upptäckt är att miljonresa blir så pass mycket roligare om du firar dina mindre mål. Ser du till att kalasa loss när du har något speciellt att tacka dig själv för så blir det också mycket mer värt än om du skulle gå ut varje helg.

Nästa mål är när portföljens värde uppnår 750.000 kr och jag därigenom är 3/4 miljonär.

41
0
Kommentera gärna :)x
()
x