Uppesittarkväll har väckts från det döda likt Jesus på påskdagen. Igår var det premiär för ett fantastiskt event och jag kan inget mindre göra än att ta av mig hatten (som jag inte har) och gratulera till ett grymt beslut!

I samband med att #PrataPengar lades ned tog det inte lång tid innan vi även fick höra att Uppesittarkväll skulle gå i graven. Vem hade kunnat tro att en sådan dag skulle komma? Vissa ville väl tro att flödet #uppesittarkväll skulle leva vidare, men för oss som varit med ett tag dröjde det inte länge innan vi insåg att det inte skulle bli riktigt samma sak.

Nu har i alla fall Investeraren m.fl. i samklang med EFN dragit igång vårt kära event igen, och ingen är väl gladare än KTM? EFN är för övrigt en podd jag följer och lämpar sig särskilt bra till alla er som vill få rykande färsk information kring vad som händer på marknaden. Varje vardag kommer ett nytt avsnitt. Se till att prenumerera!

Själv kunde jag inte vara med i flödet då jag och sambo KTM såg på en svindålig film som vi avbröt. Filmen hette för övrigt Regression och var väl som en blandning mellan The butterfly effect och The Good Shepard; i enda stunden fattar du ingenting och i andra stunden håller du på somna. Vi såg Farmen i stället.

Men nu kan man alltid se det hela i repris, vilket jag gjorde på morgonen:

 

Lite Ris

Om jag vill ge lite feedback så skulle det vara att försöka involvera Twitterflödet ännu mer, det tyckte jag var bättre i tidigare regi. Kanske för att det alltid varit minst 2 i soffan som hållit reda och pushat på detta? Twitter är en viktig del i det vi gör, helt klart.

Sedan var det otroligt svårt att se något av Twitterflödet man försökt visa upp på skärmarna runtom. Det har varit lättare tidigare. Vet inte riktigt hur man ska lösa det.

 

Lite Ros

Det var fantastiskt mycket intressant som gicks igenom. Bland annat fick vi se en hel del grafer som illustrerar börskrascher över åren och det var verkligen upplyftande och motiverande på många sätt och vis. Investeraren kan även få börskrascher att se positiva ut.

Sedan var det intressant att höra hur de i studion tänker om krigskassan. D.v.s. om man bör vara fullinvesterad eller ha torrt krut kvar om (när) det kommer sättningar eller börskrascher framöver.

 

Håller väl inte med om att Fastighetsbranschen är ointressant i dagsläget, eller att man bör tvinga sambon köpa aktier för att få respektive intresserad. Men men, helt klart finns det lika många synsätt på saker och ting som det finns investerare.

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x