Ikväll kl 20.00 drar uppesittarkväll igång och många av oss sitter uppe till kl 00:00 då lönen trillar in på kontot för att sedan föra över delar av detta till vårt långsiktiga sparande. I oktober 2016 gjorde jag mitt första deltagande i Uppesittarkväll, och mycket har hänt sedan dess.

På min tid var fenomenet med uppesittarkväll helt enkelt en hashtag på Twitter där vi skrev vilka bolag vi tänkt köpa för sparandet. Än idag finns detta kvar men den stora skillnaden är direktsändningen som numer sköts i EFN:s studio och som blivit rejält populär.

Här kan du följa sändningen och även se den retroaktivt om du läser det här inlägget senare:

Vid mitt första deltagande i Uppsittarkväll hade jag ett totalt portföljvärde på 110 000 kr. Det här har nu vuxit till över 600 000 kr med hjälp av avkastning och månatligt sparande. Helt otroligt!

Trots att nyckeln till mitt sparande helt klart har varit min egna målmedvetna inställning så har jag galet mycket att tacka Uppesittarkväll och liknande engagemang. Det gör vår värld så enormt mycket roligare och vi påminns ständigt om fortsätta kämpa.

Under sommaren som gått har jag och många fler säkert fått känna på den stora kraft som ligger bakom vårt slit och hur väl våra portföljer faktiskt kan utvecklas i det varma börsklimatet. För varje uppesittarkväll som går så ser vi till att spara ytterligare kronor. Kronor som bara ger större och större effekt ju längre tiden går.

Så! 

Tack till alla ni som ser till att vi får vår sändning av Uppesittarkväll varje månad

och

Tack till er som fortsätter bidra med inspiration till vårt Twitterflöde

11
0
Kommentera gärna :)x
()
x