Hej Vänner!

Idag har jag en spännande site att presenter till er. Det är nämligen Sambla som vill visa hur du kan spara mer varje månad genom att sänka räntorna på dina nuvarande lån. Att amortera på lån är aldrig roligt, men kan du amortera mer varje månad genom att sänka räntorna är det givetvis att föredra.

Vi vet att det finns mängder av människor runt om som har extremt dyra räntor på sina lån och som knappt har råd att amortera något alls på dessa. Det blir helt klart en ond cirkel som är svår att ta sig ur. Varför ser inte de här personerna till att Sambla sina lån under ett tak och få mer pengar över till sparande?

Jo, jag tror att den största faktorn till att man inte gör något är p.g.a. att det känns jobbigt, att man helt enkelt inte tar den lilla extra energin för att fixa i ordning allt. Hur många är det t.ex. som sitter på dyra försäkringar idag och inte orkar byta för att det är jobbigt? Eller de som inte har koll på sin pension för att man tycker att det är ansträngande att ta tag i det?

Sambla gör egentligen allt det här åt dig. Själv tycker jag att det är lätt och smidigt. Du fyller i hur stort lån du har idag och dina kontaktuppgifter. Sedan ringer Sambla upp dig och redogör vilka alternativ som finns för att sänka dina räntor. De har kontakt med många banker idag som du som läsare har säkert koll på dessa:

  • Nordnet
  • ICA Banken
  • Santander
  • etc.

Jag testade faktiskt att bli uppringd så sent som igår och fick prata med en riktigt trevlig person som förklarade hur Sambla fungerar. Själv tror jag att det finns många som tycker det är jobbigt att ringa till olika ställen för att förhandla räntor; att bara lyfta luren och ringa kan i vissa fall vara nog så svårt. Därigenom tycker jag Sambla är klockrent, de tar kontakt med dig i stället.

Självklart bör du alltid sedan se till att jämföra vidare och verkligen lägga ner tid på att förhandla om räntan. Tänk på att en sänkning med bara 0,5 procentenheter gör galet stor skillnad i det långsiktiga loppet.

 

Slutligen gick jag igenom recensionerna kring Sambla och måste säga att jag blir otroligt glad när jag ser många som faktiskt inser att sänkta räntor är vägen till en snabbare skuldfrihet för att sedan kickstarta investeringarna:

Toppen

Toppen! Snabbt och proffsigt!! Ett stort tack till Filip!! Kan varmt rekommendera Sambla som absolut första val!! Allt va klart inom 5 dagar!! Kan tilläggas att jag mer än halverade mina utgifter i månaden!!
2
0
Kommentera gärna :)x
()
x