Jag och sambo KTM älskar att märka upp saker i hemmet med snygga skyltar. Häromdagen gjorde jag en beställning från Skyltmax och har nu fått min skylt levererad direkt hem till brevlådan. Just den här skylten kommer faktiskt också pryda vår brevlåda framöver.

Det här är ett sponsrat inlägg från Skyltmax.se. Alla åsikter är dock mina egna och inlägget är helt och håller skrivet av mig själv.

Skyltmax.se är en onlinebutik där du kan designa dina helt egna skyltar, alternativt välja någon av deras redan färdigdesignade skyltar från någon av deras kategorier. Det finns allt från snygga toalettskyltar till proffsigt designade företagsskyltar.

Skylten jag beställde var en ”ej reklam tack”-skylt som jag ändå tycker var riktigt rolig. Då skylten inte var särskilt avancerat så var den dessutom billig (vilket jag givetvis gillar). Just den här var ett färdigt exempel men jag modifierade den lite via Skyltmax editor och lade dit en ram och en smiley. Nu pryder den här skylten vår brevlåda och gör så att brevbärarna varje dag får sig en liten tankeställare.

Det går att skriva vilken rolig test som helst. Satt och funderade på ifall jag skulle skriva:
”Ingen reklam tack, men gärna Castellums årsrapport”

Leveransen gick galet fort och smidigt, så jag har egentligen inget att klaga på. Om jag någon gång skaffar ett kontor till Kronan till Miljonen ska jag helt klart anlita Skyltmax till att pryda kontorets dörr.

Det är riktigt smidigt är att du kan välja fästmetod för respektive skylt. Vi valde helt enkelt en vanlig klisterskylt men vill du hellre skruva fast skylten finns även det alternativet.

 

2
0
Kommentera gärna :)x
()
x