Hellå vänner!

Idag har jag ett samarbete att presentera och det är faktiskt CoolFinans som vill presentera sin sida för er.

Min inställning till lån håller jag fast vid: Du bör undvika lån i största möjliga mån och är det så att du blir tvungen att ta ett lån för att du t.ex. inte byggt upp en tillräckligt bra buffert är det viktigt att du tar ett lån med så låg ränta som möjligt.

Alla har vi människor i vår närhet som tagit galet dyra lån och som nu fåt betala sitt pris. Är du däremot duktig på att förhandla dina lån och löser ut de dyraste kan du bli av med dem grymt mycket snabbare och på så vis sätta in större slantar till ditt sparande varje månad.

CoolFinans erbjuder en, enligt mig, rejäl sökmotor som verkligen tar med många fina långivare. Däribland hittar jag t.ex. Lendify som ni vet att jag har ett spännande samarbete med. Hittade även ICA Banken och SEB som erbjuder lån med fin ränta.

Det värsta du kan göra är givetvis att ta första bästa sms-lånet som jag vet att åtminstone en i min närhet gjort. Räntan kan i vissa fall vara över 100%, vilket såklart snabbt tickar iväg i en negativ ränta-på-ränta effekt.

Såhär har CoolFinans skrivit ang. snabblån:

Snabblån är fantastiska alternativ om man plötsligt skulle få en räkning som man inte hade räknat med. Om en vitvara i hemmet skulle gå sönder eller om en annan ägodel har gått i kras kan man vara i behov av snabba pengar för att täcka denna plötsliga utgift.

Om du ännu inte lyckats bygga upp en tillräckligt bra buffert och något akut plötsligt inträffar så är ibland lån en möjlighet att rätta till sin tidigare klantighet. Se då till att förhandla om din ränta och bygg även upp en plan kring hur du ska amortera av lånet och hur du samtidigt kan börja bygga upp en kraftig och hållbar buffert.

Det finns många olika lån att jämföra mellan. Bland annat kan du jämföra Lån utan UC och även Billiga Billån. Dessutom erbjuder Ferratum ett gäng låneräntor som du kan jämföra andra lån mot.

Som vanligt rekommenderar jag alltid att ha ett buffertsparande och ett målsparande för att minimera dina lån. Det har varit en bra strategi för mig då jag därigenom slipper ta lån för resor och liknande.

19
0
Kommentera gärna :)x
()
x