För någon dag sedan skrev jag att jag var spekulant kring att sälja alla mina fonder som jag sparat några hundralappar i varje månad. Nu gjorde jag slag i saken och tryckte på knappen sälj!

Det här må jag kanske ångra senare men just nu kändes det rätt. Med ”Just nu” tänker jag då inte på det stundande presidentvalet i USA som sakta tågar sig framåt utan helt enkelt för att aktieintresset vuxit så pass stort. Känner inte längre att jag har lust eller tid att läsa på så mycket om fonder och ser hellre att pengarna används direkt in i aktie-portföljen i stället.

screenshot_1

Vad ska jag då göra med slantarna? Well, tanken är väl att vänta ut och se hur vindarna bär oss i presidentvalet och kanske fiska hem lite fina rea-priser om värderingarna till mina bolag sänks. Annars kommer jag nog bara att fylla på lite i bolag för bolag och främst då underviktiga sådana.

Avkastningen för fonderna blev 2136 kr, vilket inte är helt tokigt när man tänker på att jag egentligen inte arbetat för pengarna. Dock tror jag att den sammansättning av fonder jag hade var riktigt bra, men som sagt väldigt tråkig.

Funderar på hur lång tid det tar innan fonderna säljs av på mitt konto. Brukar ju ta ett par dagar.

 


Gratis bilder kan ni hitta på Pixbay samt MouseRunner
0
Kommentera gärna :)x
()
x