Hej på er!

Du ska känna dig riktigt välkommen till mig blogg. Initiativen till bloggen har funnits under en lång tid men har haft svårt att hitta rätt läge och rätt motivation till att starta resan. Nu är den i alla fall i full gång och jag känner mig taggad att få presentera mina val och mina idéer till er. Förhoppningen är att vi kommer lära oss mycket av varandra och att vi på så vis skapar bättre förutsättningar till att nå våra kära mål.

Resan mot en miljon är som sagt redan i fullt antågande och i skrivandets stund har jag en portfölj värd ca 100.000 kr på Avanza. Bloggens namn kan kanske vara lite missvisande då den första aktien jag köpte var värd över 1 kr, men jag tycket att ledordet en krona är början till en miljon är så pass inspirerande att jag valde namn utifrån det.

Vad som kommer hända när jag nått en miljon har jag ännu ingen aning om. Troligtvis kommer jag vara så motiverad och inspirerad vid det tillfället att jag vill fortsätta resan mot nästa miljon, kanske för att jämföra hur mycket fortare det går.

Jag vill i mitt första inlägg passa på att hedra Miljonär innan 30 som var bloggen som på riktigt väckte mitt intresse och som än idag är en av mina favoriter. All heder till dig.

Nu tycker jag vi kör igång och bevisar för alla man med engagemang och tid kan nå hur långt som helst!

4
0
Kommentera gärna :)x
()
x