Det här inlägget är sponsrat av Sverigekredit.se

Att fatta beslut om bolån och andra lån är en viktig process som jag tycker att man borde lägga ner lite extra tid på. Senast jag pratade bolån med en kollega så frågade jag vilken ränta han fick vid sitt bostadsköp. Svaret var rätt intressant:

”Jag vet inte men min bank gav mig ett fördelaktigt lån enligt dom”

Självklart påpekade jag att man alltid borde undersöka saken men fick då som svar att det oftast inte skiljer särskilt mycket mellan aktörerna. Men med tiden gör små skillnader i procent stora utslag, tro mig!

Jämför bolån online

Sverigekredit.se är den perfekta sidan att besöka ifall du direkt vill se vart du kan få ett fördelaktigt bolån. Att lite på enbart en partisk bank säger väl sig själv inte vara någon god idé?

Via ett enkelt reglage kan du ställa in bostadens kostnad och få fram en rad olika långivare samt vilken ränta dessa har. Du får även reda på vad kontantinsatsen blir.

Sverigekredit är en opartisk och dessutom kostnadsfri sida som helt enkelt hjälper dig att göra smartare val.

Jämför din nuvarande bolåneränta

Hitta bättre kreditkort?

Sidan passar dessutom bra om du vill jämföra ditt nuvarande kreditkort med andra. Mitt Swedbankkort finns med på den lista bland de kort som presenteras där.

Det jag tycker är suveränt med just den här jämförelsen är att du ser hur förmånligt kortet är till olika ändamål. Reser du mycket kanske det exempelvis är bättre med ett kort där du får rabatter eller återbäring på resor?

Hittar flera kort med 0 kr i årsavgift, vilket kan jämföras med 195 kr som jag betalar för mitt kort idag.

Så, se ifall du kan hitta ett bättre kort än det du redan har

 

 

0
Kommentera gärna :)x
()
x