En stor del av svenskarna har idag många små lån och krediter som genererar otroligt höga räntekostnader. Detta är skulder som ofta uppstår till följd av en alldeles för överdriven – och i många fall helt onödig – konsumtion. Många lånar pengar för att finansiera en semesterresa, ett bilköp eller något annat som egentligen inte är helt nödvändigt alla gånger. Vidare är det många som väljer att betala sina utgifter med kreditkort för att på så sätt dela upp betalningstillfällena och göra varje delbelopp mindre.

Det som många inte tänker på är att uppskjutna och uppdelade betalningar oftast resulterar i höga ränteavgifter. Lån och krediter är med andra ord något som kostar oss väldigt mycket pengar, men det behöver inte vara så. Lösningen på detta är i många fall paradoxalt nog lån.

Du har förmodligen hört att man aldrig ska låna pengar för att betala av skulder och räkningar. Skräckexemplet är förmodligen att lösa ett litet snabblån med ett större snabblån, för att sedan ta ett ännu större snabblån o.s.v. Det man ska undvika är alltså att hamna i en ond räntespiral där kostnaderna hela tiden går uppåt. Att lån endast är negativt för att komma ur tidigare skulder är dock direkt felaktigt.

Lån och krediter är oftast starkt kopplade till höga kostnader och stora skulder. Detta är i många fall en korrekt bild av dessa finansiella produkter, men den stämmer inte alltid. Som nämnts ovan så kan nämligen just lån vara lösningen på höga räntor och kostnader. Via lånapengar.com kan du t.ex. teckna ett så kallat samlingslån. Ett samlingslån är ett privatlån som du använder för att lösa alla dina smålån och krediter. Lånet i sig är större än dina befintliga lån men räntan är mycket lägre. På så sätt kan du snabbt betala av dina tidigare skulder och dessutom skära ner rejält på dina räntekostnader.

Lösningen är med andra ord närmare än man tänker sig ifall man har många lån och krediter. Att teckna ett samlingslån är inte mer komplext än att teckna ett vanligt privatlån. Hos många långivare ser faktiskt processen mer eller mindre likadan ut. Är du intresserad av att veta mer om samlingslån och att kapa dina lånekostnader så rekommenderar vi dig varmt att besöka lånapengar.com för att ta del av all viktig information kring detta. Du kommer till sidan genom att klicka här.

 

12
0
Kommentera gärna :)x
()
x